Diploma in Executive Coaching and Organisational Development 2010-11: Η εξέλιξη της ηγεσίας για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα

28th October, 2009|Categories: Press Release|

Για τρίτη χρονιά στη χώρα μας θα διεξαχθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Impact, το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008. Με διάρκεια 140 ώρες (10 Σαββατοκύριακα: Απρίλιος 2010-Φεβρουάριος 2011), 5 κορυφαίους διεθνείς εισηγητές και αναγνώριση από το Association for Coaching, η εκπαίδευση έχει προσελκύσει τα δύο τελευταία χρόνια κορυφαία στελέχη από εταιρείες και οργανισμούς συμπεριλαμβανομένων των ALBA, Astra Zeneca, Eletson, Microsoft, Pharmathen, Rigips, Star Channel, Vestas, Wyeth και άλλων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες coaching και οργανωτικής ανάπτυξης μέσα από κατάρτιση σε μεθόδους όπως η Gestalt, η συστημική θεωρία και ο νευρογλωσσσικός προγραμματισμός (NLP).

Ταυτόχρονα, καλούνται να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στο πλαίσιο πρακτικής εξάσκησης σε εταιρείες -πελάτες της Impact. Τέλος, για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ζητείται από τους εκπαιδευόμενους να παραδώσουν σχετική εργασία 4000 λέξεων. Το πρόγραμμα διευθύνουν οι Βασίλης Αντωνάς και Bernd Leygraf, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Εκπαίδευσης της Impact αντιστοίχως. Το κόστος συμμετοχής παραμένει σταθερό στις 4000 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210-8014505, info@impactpcs.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.impactpcs.com.

http://www.hrpro.gr/default.asp?pid=9&la=1&cID=2&arId=1204

HR Professional – Οκτώβριος 2009