Εννέα επαγγελματίες με διαφορετική προέλευση συμμετέχουν στο πρώτο Diploma in Executive Coaching and OD Consulting της Impact το οποίο ξεκίνησε στη χώρα μας στις 19 Απριλίου. Οι μελλοντικοί Executive Coach, προέρχονται από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από το χώρο των επιχειρήσεων και της Ψυχολογίας και από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 12μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε αρχικά σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει οκτώ άτομα, αλλά τελικά η ποιότητα των αιτήσεων ώθησε το Διευθυντή του προγράμματος Βασίλη Αντωνά, να δεχτεί έναν ακόμη υποψήφιο.

Μερικοί από τους μελλοντικούς Executive Coach είναι οι Paul Kidner της EUobserver, Κώστας Λουκάς της Microsoft Hellas, Μαρία Μωραγιάννη του ALBA Graduate Business School και Σοφία Καρακάση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Impact στοχεύει στο να προωθήσει την κουλτούρα καθοδήγησης στο Ελληνικό επιχειρηματικό στερέωμα σε μία εποχή όπου η ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού αποτελεί προϋπόθεση για μια αποδοτική και κερδοφόρο πορεία.

HR Professional – Μάιος 2008