Ο πρώτος και παλαιότερος θεσμός εκπαίδευσης coaching στη χώρα μας, περνάει στη 13η συνεχόμενη χρονιά λειτουργίας και παραθέτει, πιθανότατα την καλύτερη μέχρι σήμερα ομάδα εισηγητών. Τα μεγάλα νέα, είναι πως μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής, Ρένος Παπαδόπουλος επιστρέφει για να μοιραστεί την πλούσια εμπειρία που αποκόμισε ως Σύμβουλος του ΟΗΕ με τους συμμετέχοντες του φετινού Diploma. Το Surviving and Thriving Adversity, βασίζεται στην δουλειά του καθηγητή σε δεκάδες χώρες στις οποίες επικρατεί κρίση, αντιξοότητα, πόλεμος και άλλες προκλήσεις. «Καινούργιο» πρόσωπο είναι επίσης και η Suzanne Ferreira, Wellbeing Coach, η οποία θα καλύψει την ικανότητα του ηγέτη να υποστηρίξει σε πνευματικό, φυσικό και ψυχολογικό επίπεδο, τον εαυτό τους και τους γύρω του. Η διευθύντρια εκπαίδευσης της Impact, Τερέζα Βενετσάνου, με πολυετή εμπειρία στο θέμα, θα καλύψει Συστήματα και Οργανωτική Ανάπτυξη, επίσης για πρώτη χρονιά φέτος. Ο πολυπράγμων Δρ Γιώργος Διακονικολάου (PMP & NLP Trainer) θα προγραμματίσει την ομάδα Νευρογλωσσικά. Η Ana Rhodes, ίσως η δημοφιλέστερη εισηγήτρια που έχει περάσει από την χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια, επανέρχεται δριμύτερη, κοιτώντας πέρα από τις διενέξεις (Beyond Conflict).  Και τέλος, ο Διευθυντής και Ιδρυτής του Diploma, Βασίλης Αντωνάς,  προτείνει Leading with PRAID και  Transformational Leadership.

 

Οι μισές θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί πριν καν κυκλοφορήσει το πρόγραμμα. Όπως κάθε χρόνο το Diploma ξεκινάει τον Απρίλιο και τελειώνει τον Ιανουάριο, διαρκεί 120 ώρες, παραμένει πιστοποιημένο στο ψηλότερο επίπεδο (AADCT-Advanced Accredited Diploma in Coach Training) και διατηρεί τις ίδιες υψηλές απαιτήσεις ένταξης και αποφοίτησης από αυτό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το  www.impactpcs.com και για να λάβετε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, γράψτε στο info@impactpcs.com

 Net Fax, Marketing Week, Daily Fax, HR Newsletter