Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Impact, εξασφαλίζοντας αναγνώριση για το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμά Diploma in Executive Coaching and Organisational Development Consulting από το Association for Coaching.

Η αναγνώριση, η οποία δόθηκε πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ετησίου κύκλου, ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και του ενθουσιασμού που επέδειξαν όλοι οι συντελεστές της εκπαίδευσης, από τους καθηγητές και τη γραμματεία μέχρι τους φοιτητές και τους οργανισμούς που το υποστήριξαν.

Η διαδικασία αναγνώρισης του προγράμματος από το Association for Coaching (για την ένταξη του προγράμματος στην κατηγορία των αναγνωρισμένων) διήρκησε περίπου ένα χρόνο απαιτώντας ακριβή σχεδιασμό και προσαρμογή της διδακτέας ύλης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του Association.

Το πρόγραμμα είναι ένα από τα μόλις 15 που έχουν πετύχει αυτή την αναγνώριση διεθνώς. Το Diploma in Executive Coaching and Organisational Development Consulting ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008 και είναι το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Στελεχώθηκε από μία διεθνή ομάδα έμπειρων και κατηρτισμένων καθηγητών και παρακολουθείται από υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής και της διεθνούς αγοράς.

Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί τον Απρίλιο του 2009 και θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2010.

HR Professional – Οκτώβριος 2008