Δεκαπέντε επιλεγμένοι συμμετέχοντες από κορυφαίες εταιρίες της Ελληνικής αγορά, ξεκίνησαν το Σάββατο, 25 Απριλίου το δεύτερο Diploma in Executive Coaching and Organisational Development. Στελέχη από το χώρο του HR, marketing, operations, engineering, procurement, sales, training and development, IT και consulting συνιστούν μία ομάδα η οποία μπορεί να ωφεληθεί τόσο από τις γνώσεις και δεξιότητες των έμπειρων εισηγητών όσο και από τη συλλογική της εμπειρία κατά τη διάρκεια του ετήσιου προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες φέτος προέρχονται από τις εταιρίες: AstraZeneca, Carrefour, ΔΕΗ, Eletson Shipping, HR Passport, Microsoft, Novartis, OTE, Pharmathen, Rigips, Starbucks, Star Channel, Simply Burgers, Vestas & Wyeth

Μερικές μέρες πριν, είχαν παραλάβει τα πιστοποιητικά τους οι απόφοιτοι της προηγούμενης χρονιάς, οι οποίοι είναι από τους πρώτους Executive Coach στη χώρα μας που μπορούν να συνοδέψουν τον τίτλο του executive coach με την κατάλληλη κατάρτιση. Το πρόγραμμα εξακολουθεί να πρωτοπορεί αποτελώντας τον πρώτο και μέχρι τώρα μοναδικό θεσμό στην Ελλάδα όσον αφορά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων καθοδήγησης, ηγεσίας και οργανωτικής ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.impactpcs.com

HR Professional – Μάιος 2009