Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες του Diploma in Executive Coaching and Organisational Development θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις παροχές που εξασφαλίζουν οι άρτιες εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas στο Μαρούσι.

Με αυτό τον τρόπο η Microsoft συνεχίζει να στηρίζει την καινοτομία, την πρωτοπορία και την ανάπτυξη δυναμικού ηγεσίας, στη χώρα μας. Ειδικότερα μετά από τον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό του χώρου εργασίας, οι συνθήκες μάθησης αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερες από ότι τις προηγούμενες 4 χρονιές. Έτσι τα στελέχη που συμμετέχουν στην «Εξέλιξη της Ηγεσίας» θα μπορέσουν να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά της προκλήσεις του σήμερα και να προετοιμαστούν μαζί με τις ομάδες τους για τις ευκαιρίες του αύριο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει όπως κάθε χρονιά στο τέλος Απριλίου και οι περιορισμένες θέσεις έχουν σχεδόν καλυφθεί. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να διαβάσετε εντυπώσεις από απόφοιτους προηγούμενων ετών επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Impact www.impactpcs.com ή επικοινωνήστε στο info@impactpcs.com και 210-8014505.

HR Professional Newsletter, February 2012