Διαδραστικό Εργαστήριο Ηγεσίας με τον Βασίλη Αντωνά το Σάββατο 24 Νοεμβρίου
Το Executive Coaching και η Οργανωτική Ανάπτυξη συναντούν τον μεγάλο ψυχολόγο, φιλόσοφο και θεωρητικό Καρλ Γιουνγκ, με στόχο τόσο τις ανακαλύψεις όσο και τις αποκαλύψεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Η ημερίδα θα εισάγει τους συμμετέχοντες στο Γιουνγκιανό μοντέλο, ενθαρρύνοντάς τους να ανασύρουν στο φως εμπόδια, αντιστάσεις, δομές και προκλήσεις που οι οργανισμοί επιμελώς αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν και οι οποίες καταλήγουν σε σημαντικές περιπλοκές και απώλειες.

Θα εξεταστούν θέματα όπως τα αρχέτυπα του επαγγελματικού χώρου, η οργανωτική σκιά, η εταιρική περσόνα, η εξατομίκευση του στελέχους, το συλλογικό ασυνείδητο και άλλα συναρπαστικά και χρήσιμα μοτίβα.

Μέσα από διαδραστικές ασκήσεις , οι συμμετέχοντες θα κληθούν να εξασκήσουν δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας με στόχο τόσο την προσωπική ανάπτυξη όσο και την αύξηση της αποδοτικότητας σε ατομικό και οργανωτικό επίπεδο
.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της NSN στο Μαρούσι. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Impact (Οργανωτικό Μέλος του Association for Coaching για 7 CPD units – Continuous Professional Development). Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές επικοινωνήστε με το 210-8014505 και το info@impactpcs.com